DE TAPES PER BCN

Torna a Barcelona una de les cites gastronòmiques més esperades: la ruta ‘De Tapes per Barcelona’. Des del dijous 7 de maig fins al diumenge 17, un total de 68 bars i restaurants de la ciutat oferiran una original i saborosa tapa acompanyada per un quinto o canya per només 2,50 euros.

Ruta de tapes BCN - Gastronosfera #dondesibcn

Aquesta nova edició de la ruta més suculenta de Barcelona, comptarà amb la participació d’establiments emblemàtics del Raval, l’Eixample Esquerra, Sants-Montjuïc, Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi. En una propera edició, seran els restaurants dels barris que queden a la dreta de les Rambles, Passeig de Gràcia i Gran de Gràcia els que oferiran les seves creacions maridades amb cervesa.

Entre les propostes, destaquen clàssics com la truita de patates o el bacallà amb samfaina però també les tapes amb influència japonesa, mexicana o de fusió.

Ruta de tapes BCN - Gastronosfera #dondesibcn

D’aquesta forma, en Can Xurrades aposten per un nigiri fora del comú: nigiri sushi-spanish (sobre aquestes línies), de bou amb patata trencada i ou estrellat sobre un fons de crema de pebrot del padró. A Miss Sushi, en canvi, ofereixen un maki batejat com a Miss Dragon, de gamba en tempura i espàrrec embolicat en alvocat i ous de masago.

Ruta de tapes BCN - Gastronosfera #dondesibcn

Al Bar Nuria, tot un clàssic de Barcelona, aposten per conjuminar tradició i modernitat amb la Mini burger de botifarra amb escalivada sobre crema d’all i oli. Innova, també, elBuktifarra amb el seu tàrtar de fuet amb figues i reducció de Pedro Ximenez.

Ruta de tapes BCN - Gastronosfera #dondesibcn

Sorprèn El 9 de Granados amb un tall argentí de vedella sobre una base de pa de coca i salsa de formatge blau amb moscatell i ceba caramel·lizada (a dalt), que ens fa la boca aigua, com també el Ravioli de tomàquet sec i formatge de cabra del Cèntric Bar.

Ruta de tapes BCN - Gastronosfera #dondesibcn

En aquesta ruta no podien faltar les tapes basques, com les mongetes amb txangurro deMarzan Asador Basco, ni tampoc unes altres de les més famoses i aplaudides, les andaluses, com els chocos i calamars a la romana del Pescadito (Mandri i Balmes). A La Monroe de la Filmo van més enllà amb el Mejillón Colorado de La Monroe, una deconstrucció del clàssic tigre (foto superior).

Ruta de tapes BCN - Gastronosfera #dondesibcn

Un cop degustades les delicioses propostes d’aquests 68 locals, pots votar per la millor tapa, emplenant una targeta de participació en l’establiment. Entre els participants, se sortejarà un sopar per a dos.

També des de la pàgina de Facebook de Gastronosfera se sortejarà entre els assistents un sopar per a 2 persones en un restaurant amb Estrella Michelin. Tens tota la informació del mapa i la ruta ‘De Tapes per Barcelona’ a la web i App de Gastronosfera. Gaudeix-la!

Via: Gastronosfera

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s