CANETROCK 015

canetEl festival CanetRock va començar a celebrar-se als anys 70 i, després d’un parèntesis durant molts anys on el festival no es celebrava, va tornar a realitzar-se l’any passat amb un èxit rotund: 25.000 persones gaudint de l’esdeveniment.

Amb l’experiència de l’any anterior i amb la voluntat de consolidar el festival a nivell social, cultural i musical, aquest any torna el CanetRock amb la clara idea de convertir-se en un referent de la música rock a Catalunya.

Actualment, el festival oferta una proposta amb un cartell pensat per a totes les edats, des dels vells rockers dels Canets dels 70, passant pels amants del Rock Català dels 90, fins als joveníssims fans de grups de mestissatge. Un passeig musical per tots els estils que ofereix l’actual panorama català.

Però CanetRock tornarà a ser alguna cosa més que un festival de música. Es vol que aquest esdevingui una experiència, una trobada massiva de la gent compromesa amb la riquesa cultural del país i amb ganes de passar una nit inoblidable.

A més a més, el festival s’ha esforçat en millorar les infraestructures de l’any passat, mantenir els preus populars, oferir un recinte amb més punts de venda de tiquets, augmentar les parades de menjar, ampliar les zones d’esbarjo i els lavabos, evitar les interrupcions introduint actuacions entre actuacions i millorar la fluïdesa en les cues i les entrades i sortides del recintes. Però el més important, aconseguir totes aquestes fites mantenint l’esperit del festival per tal de poder ballar el millor rock de sol a sol.

El festival es realitzarà de nou a la meravellosa Platja de la Picòrdia d’Arenys de Mar el dia 3 de juliol i el cartell estarà format per, entre d’altres, Els Catarres, La Pegatina, Els Amics de les Arts i Txarango.

En aquest link podeu comprar les vostres entrades:
https://proticketing.com/elperiodico/ca_ES/entradas/evento/2842/session/140508/step1r2

VISCA EL ROCK !!!

Categorías:AGENDA, FESTIVALES, MUSICA, PREVIA, ROCK

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s