BARCELONA SURF FILM FESTIVAL

logoTorna la cita anual de la comunitat surfista Barcelonina… torna el Barcelona Surf Film Festival.
Aquest proper mes de juliol celebrarà la seva tercera edició i amb més ganes que mai de seguir il·lusionant i sorprenent, on es projectaran les millors y més impactants pel·lícules de surf del moment, de manera que el nostre fidel públic oblidi les llargues calmes estivals del nostre estimat Mediterrani.

Situat al Jardí del Museu Marítim de Barcelona, rodejat de cultura, història i amor pel mar, el BCNSFF se sent ja com a casa. Seguint la tradició d’altres anys, no faltaran les paradetes, el menjar mediterrani i la cervesa local, sempre amenitzat amb bona música i bona companyia.

Amb un programa més compactat i en un únic espai, enguany el #BCNSFF15 seran 4 dies durant la primera setmana de juliol, seguint el binomi concert durant la posta de sol + pel·lícules.
Entre d’altres, comptarem amb la presencia destacada de Pedro Themboury, director de “Primera Ola”, un documental sobre els orígens del surf a España, i a nivell local contarem amb la projecció de “Freedom of the Fish”, curt rodat al Marroc.
Per altre banda gaudirem de la presència de Jose Maria Cavero, director del Canarias Surf Film Festival, vingut des de les illes per a fer pública una noticia que capgirarà el freesurf Europeu.
Després de l’èxit de les conferències de la passada edició, aquest any presentem 2 reconeguts shapers locals, Sergi Galano (Flama Natural Surfing Evolution) i Dídac Piquer (Montjuich Surfboards), que ens conduiran per a les formes i materials de la fabricació de les taules de surf. Les conferències tindran lloc a la Sala d’actes del MMB el dijous 2 i el divendres 3 a les 8:00.
I sí, aques any també comptarem amb el sorteig de material, serà ni més ni menys que dues taules de surf que es faran a mida gràcies a Wedge Surfboards. Es sortejaran el dia de l’inauguració, dimarts 30 juny i el dijous 2 de juliol.

coverola

A nivell musical, seguirem amb la marcada tendència cap a musica independent i emergent local, en acústic. Tindrem la presència d’estacada del britànic afincat a Barcelona Adam Giles Levy retornat del Canada i els artistes locals, Hugo Aran i Alessio Arena. Per altre banda i com a contrast, el festival obrirà les seves portes amb The Irish Corner Band, una banda d’artistes que porta el folk Irlandès ben a dins les venes.
Les entrades es vendran els mateixos dies de les projeccions a partir de les 8:00h a la rampa d’entrada del Jardí del Museu Marítim a un preu de 5€. Hi haurà nombre limitat de localitats per mantenir el bon ambient, la comoditat i la seguretat de tots els assistents. Incorporem aquest any la possibilitat d’obtenir Pack d’Entrada + Samarreta del festival per 10€. No hi haurà restriccions d’edat.
En definitiva, el BCNSFF torna aquest any 2015 per mantenir-se com a punt de trobada de la incipient i creixent comunitat surfista barcelonina, essent un esdeveniment per reforçar vincles, comentar experiències i compartir impressions i per que no, fer una mica el freaky.

Nota: Els horaris son aproximats.

Més info a : http://www.bcnsurffilmfestival.com/

Categorías:AGENDA, CINE, FESTIVALES, PREVIA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s