FESTIVAL L’HORA DEL JAZZ

L'hora del Jazz #dondesibcnEl Festival l’Hora del Jazz-Memorial Tete Montoliu celebra enguany la seva 25a edició afegint més dies de programació i nous espais. Entre el 6 i el 30 de setembre el festival mostrarà la diversitat que hi ha a l’escena jazzística catalana. La Plaça de la Vila de Gràcia i els clubs Milano Cocktail Bar, Jamboree, Cafè del Conservatori del Liceu i Artte acullen la programació de Barcelona; el Claustre de Sant Domènec de Balaguer (Lleida) i Vilafranca del Penedès, seran els espais on se celebrarà fora de la ciutat.

Com cada setembre, l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM) organitza el Festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu, seguint en la línia de presentar propostes ben diverses dins el que és l’actualitat de l’escena catalana i obrint el jazz a nous públics, a més dels habituals del festival.

Enguany és una data ben especial, degut a la celebració dels 25 anys de vida de L’Hora del Jazz, un certamen que ha vist passar el bo i el millor del jazz fet a casa nostra i que, any rere any, puja a l’escenari el més actual i millor de l’escena jazzística catalana.

Amb motiu de l’efemèride, enguany el festival amplia el nombre de concerts. A la plaça de la Vila de Gràcia, nucli del festival, seran 4 els diumenges en què el públic podrà gaudir de les actuacions en directe, ampliant un dia més del que darrerament era l’habitual. Cada diumenge de setembre, dos concerts gratuïts consecutius a partir de les 12h.

L'hora del Jazz #dondesibcn

En la programació diürna comptarem amb les actuacions de Roger Mas TrioSantiago Acevedo 6TETRubén Fernández i Andreu ZaragozaGood Times, Bad TimesNYC-Texas ConnectionJordi Berni QuartetAvantbrass i Eladio Reinón Jazz Quintet.

La programació es repartirà al llarg de quatre diumenges seguits (6, 13, 20 i 27 de setembre) on a partir de les 12h es podrà gaudir de dos concerts gratuïts cada dia. Continuant amb la col·laboració amb l’Ajuntament de Balaguer (Lleida) per tercer any consecutiu, el dia 13 de setembre hi haurà l’actuació de Joan Sanmartí Quatre elements al Claustre de Sant Domènec de forma totalment gratuïta.

Pel que fa a la programació nocturna a Barcelona s’ha afegit un espai més (Artte) als que ja van participar l’any passat: Cafè del Conservatori del Liceu, Jamboree i Milano Cocktail Bar.

Recuperem un col·laborador d’edicions anteriors. Amb l’ajut del Jazz Club Vilafranca, Sergi Sirvent Trio actuarà a l’Auditori del Vinseum, el dissabte 26 de setembre.

L'hora del Jazz #dondesibcn L'hora del Jazz #dondesibcnL'hora del Jazz #dondesibcn

Categorías:AGENDA, FESTIVALES, JAZZ, MUSICA, PREVIA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s