DIJOUS AL TEATRE

La Fundació SGAE i ADETCA impulsen, per segon any, el Dia de l’autor SGAE.

TEATRE_BARCELONA-dijous_sgae-REVISTA_1Cada dijous, del 19 de novembre al 17 de desembre, es podrà anar al teatre per només 1,5 euros. El públic només pagarà el 10% de l’entrada (l’equivalent als drets d’autor) i l’altre 90% el pagaran els autors a través de la Fundació SGAE.

La campanya Si avui és dijous, els autors d’aquí et paguem el 90% d’aquest espectacle vol impulsar el consum del teatre d’autors de l’estat, assegurar la presència de les seves obres a la cartellera i contribuir a la seva difusió i apropament al públic. La temporada passada es van vendre 1.500 entrades en només dos dies.

En total, se subvencionaran 1.458 entrades de nou espais escènics (vuit a Barcelona) i 11 autors. Els espectacles que es podran veure són: Snorkel (Sala Beckett), 73 raons per deixar-te (Teatre Goya), Zona Franca (Sala Muntaner), Plató ha mort (Teatre Romea), Els tres porquets es caguen de pop (SAT!), Paraules d’amor (La Seca), Les empreses es barallaran per donar-te feina (Jove Teatre Regina) i Camargate 1.1 (Almeria Teatre).

Via: Teatre Barcelona

Categorías:AGENDA, TEATRO

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s