ELS VESPRES DE LA UB

Els Vespres de la UB estrena un nou cicle de concerts: Els Vespres d’Hivern.

Quatre càlides propostes per animar els freds vespres d’hivern en un escenari extraordinari, el Paranimf de la Universitat de Barcelona.

Aquest cicle vol donar a conèixer les propostes emergents més atractives del panorama actual, amb amplitud de sonoritats i una posada en escena intimista.

Els Vespres d’Hivern aposta per l’amplitud d’estils i el creuament de gèneres musicals: la proposta commovedora de flamenc experimental de ROSALÍA i RAÜL FERNANDEZ, el pop elegant i loopejat de NOTHING PLACES, l’electrònica orgànica i synth pop oníric de CARLA i els paisatges folk i americana suprarreal de RAN RAN RAN. Propostes emergents i suggeridores per a un públic curiós.

 • 19 de febrer
  ROSALÍA I RAÜL FERNANDEZ

  Rosalia i Raül

  La Rosalía és una de les veus més prometedores i personals del flamenc actual. En Raül, un nom de referència de la producció i la guitarra. Flamenc i experimentació. Folklore sorollós sense electricitat i terrabastall emocional que toca de peus a terra.

  Més informació

 • 26 de febrer
  NOTHING PLACES

  Nothing places

  Emilio Saiz (cantant, guitarrista i creador del projecte) i Xavi Molero (bateria i percussió) presenten el disc Tidal Love, un calidoscopi musical que combina experimentació i llibertat creativa amb l’elegància interpretativa del pop clàssic.

  Escolta’ls aquí

 • 4 de març
  CARLA

  Carla

  Carla Serrat debuta amb el disc Night Thoughts, un projecte a cavall entre el synthpop analògic, el trip-pop, el drum’n’bass, el bass soul britànic i una electrònica suggeridora. Veu intensa, sintetitzadors evocadors, loops i percussió orgànica.

  Escolta-la aquí

 • 18 de març
  RAN RAN RAN

  ran ran ran

  Ran Ran Ran és la nova encarnació amb què Ferran Baucells importa l’esperit de l’americana i s’amara de la tradició del folk tot coquetejant amb l’electrònica. Amb Jordi Farreras a la percussió, presenten el seu primer disc, Ran Ran Ran.

  Escolta’ls aquí

  20 h. Paranimf de la Universitat de Barcelona.
  Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona

  Entrada gratuïta amb invitació. Descarrega la teva invitació aquí

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s