ANNI B SWEET @ Bikini

Anni B Sweet és el nom artístic de la cantautora malaguenya Ana López. El seu nom va començar a sonar amb força ja al seu debut “Start, Restart, Undo” (2009), editat per la prestigiosa companyia independent Subterfuge que va confiar en ella quan encara era menor d’edat. Amb un anglès perfecte, barreja de candor innocent i emoció intensa, elabora unes cançons folk vestides d’imaginatius i inesperats arranjaments.

La seva música es va tornar més fosca i elèctrica amb “Oh, Monsters!” (2012) amb el qual va donar un salt qualitatiu al seu so, arriscant en la composició i despullant-se en els sentiments, amb atmosfèriques cançons com “At Home” on es munta a l’onda del millor dream-pop, i també temes amb ràbia guitarrista del calibre de “Getting Older”.

Amb la seva tercera entrega “Chassing Illusions” dóna un nou pas, vitalista i lluminós, al desenvolupar melodies perfectes per a la seva veu privilegiada. Movent-se entre el soul dels seixanta, la new wave dels 80 i la pegada rock dels setanta; jugant a la lliga de Russian Red és un disc que accentua la versatilitat d’un repertori on conviuen influències de The Cure i Chris Isaak amb l’easy-listening de The Cardigans.

La podrem veure el proper 13 de febrer a la Sala Bikini, dins del marc del Festival del Mil·lenni.

Anni-B-Sweet_web_nova_ok

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s