NUEVA VULCANO + LAS RUINAS

En primer lloc, Nueva Vulcano, que farà saltar pels aires el públic de la Sala Apolo amb la èpica i la intensitat de la que tant be ens tenen acostumats el grup barceloní. Cinc anys després d’aquell cop de puny punk-rock que va suposar “Los Peces de Colores”, la banda liderada per Artur Estrada publicava a començaments d’any, i coincidint en els seus 10 anys de carrera i 25 de BCore, “Novelería”, un treball on el grup donava un nou pas endavant en el seu so, però sobretot, a nivell personal. Fruit d’aquest treball, “Novelería” es ja un dels millors discos de l’any segons els mitjans especialitzats. El mateix dia 18 de Febrer, presentaran un nou treball  “Nombre y Apellidos EP”

D’altra banda, i acompanyant a els Nueva, un grup especialitzat en el noble art de despatxar hits. Parlem de Las Ruinas, creadors d’autèntiques bombes punk-pop farcides d’humor. El seus últims treballs “Toni Bravo” i “Siesta Mayor”, editats per El Genio Equivocado, aporten llum al seu repertori, amb cançons més enfocades cap al noise-pop i amb una clara vocació de sorprendre tant als seguidors més ruïnosos com al públic més exigent.

Organitza: Curtcircuit

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s