CANET ROCK 2016

logo canet rock 2015L’històric festival, que tindrà lloc el dissabte 2 de juliol a Canet de Mar, promet ser enguany més festiu que mai! Amb l’experiència ja de dos edicions, CANETROCK rep al seu públic en les millors condicions, en un ambient exultant, un cartell per a totes les edats i havent superat les expectatives creades des del seu llançament.

En total, quinze bandes composen el programa del 2016, que combinarà grups emergents i bandes ja consolidades del millor indie, mestissatge i pop rock del panorama musical català del moment, així com espectacles musicals singulars i originals. A més de les tres bandes desvetllades al desembre –Els Catarres, La Raíz i Aspencat– completaran el cartell: Manel, Els Catarres, La Gran Pegatina, La Raíz, Els Pets, Sidonie, Sangtraït per Quim Mandado i LGP, Miquel del Roig, Animal, Blaumut, l’espectacle La Pols i l’Era i els guanyadors del concurs CANETROCK Sona9, que s’escolliran per votació popular.

Aquesta 3a edició destaca també per la seva voluntat de fer de CANETROCK un esdeveniment participatiu: organitza diversos concursos perquè el públic pugui escollir el repertori d’ actuacions com la d’Els Pets, i sigui partícip de l’escenografia del festival.

canet rock

El festival obrirà les portes de la seva tercera edició a les 16 h i, des de les 18 h oferirà en un sol escenari música ininterrompuda i en directe fins la sortida del sol. Els DJs Ernest Codina i ADC s’apunten a la festa per fer que la música no pari en cap moment.

Com ve fent des del seus orígens, el Pla d’en Sala acollirà el mític festival. Amb més de 20.000 espectadors al 2015, CANETROCK es consolida ja com a cita obligada de l’estiu i punt de trobada dels amants de la música. A més, continua apostant pel talent musical del nostre país, tant o més viu que durant els prolífics anys 70 en què va néixer el festival. Actualment va més enllà del fet purament cultural i reneix com a manifestació social i contracultural adient al moment.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s