JOAN COLOMO + Elsa de Alfonso y Los Prestigio

Demà dijous, en el marc de la quarta edició del Curtcircuit 2016, podrem veure els directes de Joan Colomo -presentant el seu darrer disc- i Elsa de Alfonso y Los Prestigio.
Serà a partir de les 20h a la Sala Bikini de Barcelona.

Joan Colomo ho ha aconseguit. Ha aconseguit el que molts persegueixen i pocs troben: un estil inconfusible. En les cançons més antagòniques respecte a gènere, llengua o instrumentació, se’l reconeix.

Un cert toc subterrani o sobrevolador, la combinació d’un univers melòdic malenconiós i un imaginari líric quotidià, de rima i temes propers. Colomo cada vegada és millor compositor, millor sastre: teixeix sense estridències, lleu, i ja no se li veuen les costures.

En el 2016 presenta “Sistema”, un àlbum que representa l’encarnació de totes les contradiccions que constitueixen l’ànima musical de Colomo: és pop somiador i càustic, ingenu i desesperat alhora. Catorze cançons que conjuminen classicisme amb exploració i desplegament de recursos vocals.

Elsa-de-Alfonso-y-Los-Prestigio.png

Elsa de Alfonso, coneguda com a activista incansable de l’underground barceloní, és molt més que això. És una artista única, amb halo, amb bones cançons i amb aquest carisma estrany que només se li pot atorgar a aquells capaços d’impactar contra pronòstic. L’Elsa no ho fa sola, l’acompanyen Los Prestigio, un grup marcat per la seva personalitat i compost per Borja Rosal (Extraperlo), Pau Riutort (Beach Beach, Extraperlo), Laura Antolín i Marc Ribera (ambdós de Doble Pletina).

Elsa de Alfonso y Los Prestigio han estat assenyalats per diversos mitjans com un dels grups a seguir amb atenció durant aquest any i els seus directes han obtingut una resposta increïble per part del públic, pres del magnetisme de la banda i de la seva líder.

“Desencuentros”, el seu primer EP, és un tractat sensual de baixa fidelitat simplement encantador.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s