CARAVAN PALACE @ Cruïlla de Tardor

Caravan Palace és una coctelera imparable d’electro swing amb marcat accent parisenc que ens transporta a un calidoscopi d’èpoques i estils on Django Reinhardt pot conviure tranquil·lament amb Daft Punk.
Actuaran el proper dia 1 de desembre a la sala Razzmatazz dins del marc del festival Cruïlla de Tardor.

La banda francesa, amb un atractiu que s’ha incrementat fora de l’abast dels radars, és apreciat tant per la seva destresa instrumentista com per la seva veritable habilitat per entretenir i fer gaudir al públic amb els seus apoteòsics concerts.

Caravan Palace va llançar el seu primer àlbum debut d’estudi, sota la discogràfica Wagram al 2008. L’àlbum homònim va rebre lloances per la seva inclinació cap al jazz tradicional, posicionant-se en les llistes musicals a Europa.

El 2011, la banda publica un EP titulat Clash, amb dues noves cançons i 4 remixes. El segon àlbum de la banda, Panic, va ser publicat el 5 de març del 2012.

A la fi de 2015 han publicat “Robot Face” , creat en el seu estudi parisenc on els pioners de l’electro fusionen house hedonista i jazz de vella escola, evoca l’esperit d’un quintet modernista propi del club més punter de França.

Els instrumentistes i autèntics mags a l’estudi Charles Delaport, Hughes Payen, Antoine Toustou i Arnaud Vial juntament amb Zoe Colotis, Camille i P-M han creat un llit sonor retro-futurista pensat per assaltar les pistes de ball de tot el planeta.

 

JUEVES 01 DIC SALA 1

APERTURA DE PUERTAS: 19:00H
ANTICIPADAS: 22€ + gastos de distribución
TAQUILLA: 27€
PUNTOS DE VENTA: NOTIKUMI, TICKETEA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s