CRYSTAL FIGHTERS @ Cruïlla de Tardor

Després del seu pas pel Cruïlla 2016, Crystal Fighters tornen a Barcelona per presentar el nou disc “Everything is my Family”.

Aquesta formació londinenca es troba instal·lada al centre de l’huracà de la música que marca tendència. La culpa va ser primer de dos singles que el 2010 van pujar com l’escuma a la part alta de la blogosfera, “Xtatic Truth” i “I Love London”. Va costar trobar una etiqueta per definir-los: ¿lo-fi tropical electro, electro-folk, folktrònica? Es van acceptar les tres. La seva barreja de gèneres no només va meravellar per peculiar, sinó perquè la van anar servint en directe amb un extra d’eufòria i passió. Remetent al house eivissenc, fregant el drum’n’bass i deixant anar adrenalina (ells i el públic) amb la txalaparta, una percussió tradicional basca, incrustada en a la seva pluja de ritmes.

El Guincho serà l’artista convidat per obrir la nit. Presentarà HiperAsia. Compost i gravat en diversos estudis i llocs és un disc reflex del convuls moment que viu Europa. La seva música és desconcertant en un primer moment, espinosa. Brillant, tossut i exigent, és un disc que requereix temps i atenció. No podia ser d’una altra manera, HiperAsia és un projecte audaç per a un públic en flames.

 

Dimecres 7 de desembre
SANT JORDI CLUB

Obertura de portes: 20:00h
ANTICIPADA: 35€ + Despeses de distribució

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s